Op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor in Delft?

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in Delft? Dan is de kans groot dat uw zoektocht eindigt bij J. Cleaning Service. Wij zijn namelijk uw ideale partner in het uitvoeren van schoonmaakwerk in uw kantoor, winkelcentrum of bijvoorbeeld portiek. Het schoonmaakwerk voeren wij altijd uit in de avonduren, als uw personeel al naar huis is. Dit doen wij geheel flexibel en de precieze werkzaamheden worden met u in overleg bepaald. Ons schoonmaakbedrijf in Delft is bereid elke klus op het gebied van schoonmaak voor u te klaren.

U zult zich echter wel afvragen waarom u dan voor J. Cleaning Service moet kiezen als uw schoonmaakbedrijf in Delft? Als u ons inschakelt voor het schoonmaakwerk, dan bent u altijd verzekerd van:

  • Betaalbare en scherpe prijzen voor al onze werkzaamheden;
  • Altijd goede kwaliteit schoonmaakdiensten;
  • Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen;
  • Ook voor het bewassen van uw ramen.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in regio Delft? Of heeft u vragen over de service zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 06 – 270 359 43.

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de Elise van Calcarstraat 17 in Den Haag. Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag, waaronder ook Delft.

Spinnenbestrijding service

Spinnen laten altijd op ongewenste plaatsen hun web achter, bevuilen ramen en kozijnen. Dit wil natuurlijk niemand, ook al zijn spinnen onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Ons schoonmaakbedrijf in Delft weert op een milieuvriendelijke manier de spinnen, waardoor dat probleem verleden tijd is.

Met een ragebol en een milieuvriendelijk product wordt uw pand behandeld, zodat wij u kunnen garanderen dat deze ook webvrij blijft. Het milieuvriendelijke product is volledig door de overheid goedgekeurd voor het verdrijven van spinnen. Meer weten of een prijsopgave? Bel direct naar 06 – 270 359 43.

Gevel reiniging door ons schoonmaakbedrijf in Delft

Uw gevel er weer uit laten zien als nieuw? J. Cleaning Service verwijdert voor u graag het vuil met een hoge druk. U zult versteld staan hoe mooi uw gevel er weer uit ziet na een behandeling van J. Cleaning Service. Ook direct uw ramen laten bewassen? Dit doen wij ook graag voor u met het zogeheten Tuckerpole systeem. Ons schoonmaakbedrijf werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Meer weten? Bel direct!

Vraag een offerte aan

Wij komen spoedig met een reactie

Neem contact met ons op