Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag? Zoek dan niet verder, J Cleaning Service is uw ideale partner voor het schoonmaken. Onze schoonmakers kunnen bijvoorbeeld uw kantoor, winkelcentrum of portiek schoonmaken. Flexibel, maatwerk en altijd in de avonduren als uw personeel al naar huis is, dat is waar J Cleaning Service voor staat. Ons schoonmaakbedrijf in Den Haag is bereid om alle werkzaamheden op het gebied van schoonmaken voor u te klaren. Zowel in Den Haag als in de omstreken.

Waarom voor J Cleaning Service kiezen als uw schoonmaakbedrijf in Den Haag? Bij ons bent u verzekerd van:

  • Betaalbare en scherpe prijzen voor al onze werkzaamheden;
  • Altijd goede kwaliteit schoonmaakdiensten;
  • Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen;
  • Ook voor het bewassen van uw ramen.

Wilt u direct een offerte opvragen van ons schoonmaakbedrijf in Den Haag? Of heeft u nog vragen over onze schoonmaakservice? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 06 – 270 359 43. Een offerte aanvragen doet u door het formulier rechtsboven op onze website in te vullen.

Schoonmaakbedrijf J. Cleaning Service is gevestigd aan de Elise van Calcarstraat 17 in Den Haag.

Uw persoonlijke en flexibele Cleaning Service

Onze schoonmaakbedrijf uit Den Haag zorgt dat er schoongemaakt wordt wanneer u dit wilt. De werkzaamheden die wij verrichten tijdens het schoonmaken van kantoorpanden zijn onder andere het nat afnemen van bureaus, kasten en dergelijke, stofzuigen, ramen binnenkant schoonmaken, legen van prullenbakken en het buitenzetten van het afval.

Indien wij een portiek of winkelcentrum moeten schoonmaken, zijn er enkele verschillen in de werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan dan uit alles nat afnemen, stofzuigen, schrobben en dweilen en de ramen aan de binnenkant schoonmaken.

J Cleaning Service ook uw glazenwasser

Naast schoonmaakbedrijf in Den Haag kunt u ons ook zien als een glazenwasser. Wij zijn in staat tot 15 meter hoog de ramen te bewassen, zowel met ladders als met het Tuckerpole systeem. Dit laatste ook wel telescoop bewassing genoemd. We werken zowel voor particulieren als bedrijven. Wij werken netjes en maken alles goed schoon. J. Cleaning Service staat graag voor u klaar, als schoonmaakbedrijf maar ook als glazenwasser. Meer weten? Bel direct naar 06 – 270 359 43.

Vraag een offerte aan

Wij komen spoedig met een reactie

Neem contact met ons op