Diensten

Glazenwasser

Zoekt u een glazenwasser in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij J Cleaning Service aan het goede adres. Wij zijn in staat tot 15 meter hoog de ramen te bewassen, zowel met ladders als met het Tuckerpole systeem: ook wel telescoop bewassing. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven.

Wij zijn uw persoonlijke Cleaning Service. J Cleaning Service glazenwasserij en schoonmaak wast netjes en maakt goed schoon. Daarbij werken wij op een milieuvriendelijke manier.

Voor onze tarieven kunt u contact opnemen via de contact pagina of natuurlijk even bellen. Wij komen graag langs op locatie voor een advies.

Met een ladder maakt J Cleaning Service een raamoppervlak van 50m2 schoon, en dat voor een prijs van slechts € 0,45 per m2.

Tuckerpole

Tuckerpole bewassing is de officiële naam voor telescoop glasbewassing. Daardoor zijn wij in staat tot zeker 15 meter hoog uw ramen te bewassen met dit uitgekiende Tuckerpole systeem. Daarbij wordt milieuvriendelijk materiaal gebruikt, dus niet alleen schoon maar ook nog eens goed voor het milieu. Glazenwasserij J Cleaning Service te Den Haag is bijna tot alle hoogten inzetbaar.

Door gebruik te maken van het Tuckerpole systeem, zijn wij in staat om 75m2 aan ramen in één uur te bewassen. Per m2 rekenen wij daarvoor slechts € 0,45.

Ook kunnen wij een hoogwerker inzetten voor het wassen van de ramen. Daarmee kan een raamoppervlak van 50m2 in één uur schoongemaakt worden.

(Deze prijzen gelden niet voor particulieren. Neem hiervoor contact met ons op.)

Schoonmaken

Wij zijn niet alleen in staat de ramen van uw huis of kantoor te bewassen, wij maken ook uw kantoor, winkelcentrum of portiek schoon. Flexibel, maatwerk en altijd in de avonduren als uw personeel al naar huis is. Schoonmaak bedrijf J Cleaning Service is dus tot alle schoonmaak werkzaamheden bereid te klaren. Zowel in Den Haag en omstreken.

Uw persoonlijke en flexibele Cleaning Service: schoongemaakt wanneer u wilt.

Werkzaamheden die wij verrichten bij het schoonmaken van kantoorpanden zijn het nat afnemen van kantoormeubilair: bureaus, kasten en dergelijke, stofzuigen, ramen aan de binnenkant schoonmaken, het legen van prullenbakken en het buitenzetten van het afval. Schoonmaakbedrijf J Cleaning Service werkt in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken. Woont u net buiten deze regio? Bij twijfel kunt u ons het beste even bellen.

Het schoonmaken van een portiek of winkelcentrum betekent dat wij alles nat afnemen, stofzuigen, schrobben en dweilen en de ramen aan de binnenkant schoonmaken.

Zonnepanelen reinigen

Voor optimaal resultaat en opbrengst van uw zonnepanelen raden wij aan deze minimaal één keer per jaar schoon te maken. Zo houdt u uw zonnepanelen in goede conditie.

Wij als J Cleaning Service zijn gespecialiseerd in de schoonmaak hiervan met de beste, milieuvriendelijke middelen. Afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen en hoe deze geplaatst zijn komt J Cleaning Service bij u langs en maken wij een passende offerte.

Spinnenbestrijding

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten. Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achter laten en ramen en kozijnen bevuilen, dat wil natuurlijk niemand.

Ons bedrijf weert op een milieuvriendelijke manier de spinnen en ongedierte, waardoor dat probleem verleden tijd is. Met een ragebol en het milieurvriendelijke product behandelen wij het betreffende pand, zodat we kunnen garanderen dat het ook webvrij blijft.

Het milieurvriendelijke product is volledig door de overheid goedgekeurd om spinnen en ongedierte te verdrijven.

Ons materiaal is 100% biologisch afbreekbaar en veilig voor mensen, dieren en planten. Het is oplosbaar, transparant, geeft geen vlekken en is volkomen veilig voor alle soorten materialen.

Bel vrijblijvend voor een prijsopgave.

Graffity verwijderen en schoonmaken

Tevens doen wij als J Cleaning Service ook aan graffity verwijderen. Zodra er op een muur in een portiek of op een plek waar het u aan stoort graffity zit, gaat u naar de contactpagina om uw gegevens achter te laten.

Wij komen dan langs om een offerte op te maken. We werken met een soort pasta dat op de graffity muur gesmeerd en afgespoten wordt, inclusief de graffity. Voorbeelden? Zie ook J Cleaning Service projecten.

Komt het beter uit om dit ’s avonds te doen? Geen probleem. Neem contact met ons op, vermeld hier even uw voorkeur bij en we regelen het.

Gevel reiniging

Om uw gevel er weer als nieuw uit te laten zien gaan wij met een hogedruk het vuil verwijderen. U zult versteld staan hoe mooi de gevel er weer uit ziet na de behandeling door J Cleaning Service. De prijzen zijn inclusief hogedruk, steigers en middelen.

Vraag een offerte aan

Wij komen spoedig met een reactie

Neem contact met ons op