Projecten

Hieronder een overzicht de projecten van J Cleaning Service
SieV-logo vol-vca

Ramen wassen buiten

Wij wassen uw ramen aan de buitenkant. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van een tucker. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.
forellendaal301 oplevering particuliere-bewassing IMG00010-20110402-0950

 

Ramen wassen binnen

Wij wassen uw ramen aan de binnenkant. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.
3 4 IMAG0015 IMG_4292

 

Ramen wassen bedrijf

Wij wassen de ramen van uw bedrijf. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van een tucker. Eventueel kan er ook een hoogwerker in gezet worden. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.
IMG-20110523-00176 Glazbewassing_J_Cleaning_ServiceJ IMG-20110523-00173 JCleaning

 

Graffiti verwijderen

Wij verwijderen graffiti voor u op ramen of muren. Hierbij maken wij onder andere gebruik van een hoge druk spuit. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.
ervoor h Jning

 

Schoonmaken

Wij uw bedrijf bedrijf schoon. Hierbij maken wij gebruik van verschillende schoonmaak apparatuur. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.
2 34
 
Spring naar toolbar