Projecten

Ramen wassen buiten

Wij wassen uw ramen aan de buitenkant. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van een tucker. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.

Ramen wassen binnen

Wij wassen uw ramen aan de binnenkant. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.

Ramen wassen bedrijf

Wij wassen de ramen van uw bedrijf. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van een tucker. Eventueel kan er ook een hoogwerker in gezet worden. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.

Schoonmaken van zonnepanelen

Wij maken zonnepanelen schoon. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.

Graffiti verwijderen

Wij verwijderen graffiti voor u op ramen of muren. Hierbij maken wij onder andere gebruik van een hoge druk spuit. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.

Schoonmaken

Wij uw bedrijf bedrijf schoon. Hierbij maken wij gebruik van verschillende schoonmaak apparatuur. Het belangrijkste is dat wij er altijd rekening mee houden om kwaliteit te leveren. Hieronder een aantal afbeeldingen van hoe wij te werk gaan.

Vraag een offerte aan

Wij komen spoedig met een reactie

Neem contact met ons op