Over ons

Wie zijn wij?

Met ruim twaalf jaar ervaring als glazenwasser weet J Cleaning Service wat het is om uw ramen, maar ook uw kantoorpand, winkelcentrum of portiek schoon te maken. Schoonmaakbedrijf J Cleaning Service, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken.

J Cleaning Service maakt gebruik van de nieuwste technieken, zoals het Tuckerpole systeem, waarmee tot 15 meter hoog de ramengewassen kunnen worden. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu.
Heeft u ook zoveel last van spinnen rondom uw huis, dan kunt u ook bij J Cleaning Service terecht. Wij verwijderen door middel van een ragebol de spinnenwebben en nesten van het te behandelende pand, hierna behandelen wij het betreffende pand met ons milieuvriendelijk product zodat wij u kunnen garanderen dat het webvrij blijft.

Voor het verwijderen van graffity of andere soorten van de muren, kunt u ook bij J Cleaning Service terecht.Gevels reinigen doen wij ook, neem contact op voor een goede service en mooie prijs.

J Cleaning Service werkt regionaal in Den Haag en omstreken. Ook voor grotere opdrachten in de provincie Zuid-Holland is J Cleaning Service beschikbaar. Het schoonmaakbedrijf en glazenwasser voor Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken.

Doordat J Cleaning Service een klein bedrijf is, is er alle tijd voor de klant en zijn ook de prijzen aantrekkelijk. Geen hoge kosten voor J Cleaning Service, dus ook geen hoge kosten voor u als klant. Afspraak is afspraak en J Cleaning Service staat garant voor kwaliteit en een hoge mate van flexibiliteit.

Tevreden over onze dienst? Wanneer u besluit bij ons een contract af te nemen van minimaal 1 jaar geven wij u 15% korting op het totaalbedrag.

Vraag een offerte aan

Wij komen spoedig met een reactie

Neem contact met ons op