Een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer nodig?

Heeft u een schoonmaakbedrijf in Zoetermeer nodig? Dan is de kans groot dat uw zoektocht naar een schoonmaakbedrijf eindigt bij J. Cleaning Service. Voor het schoonmaakwerk van uw kantoor, winkelcentrum of bijvoorbeeld portiek zijn wij uw ideale schoonmaakbedrijf. Het uitvoeren van het schoonmaakwerk wordt door onze schoonmakers altijd in de avonduren gedaan, als uw personeel al naar huis is. Flexibel en maatwerk staat hier verder ook bij centraal.

Waarom voor J. Cleaning Service kiezen als uw schoonmaakbedrijf in Zoetermeer? Bij ons bent u verzekerd van:

  • Betaalbare en scherpe prijzen voor al onze werkzaamheden;
  • Altijd goede kwaliteit schoonmaakdiensten;
  • Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen;
  • Ook voor het bewassen van uw ramen.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf in regio Zoetermeer? Of heeft u vragen over de service zelf? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 06 – 270 359 43.

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd aan de Elise van Calcarstraat 17 in Den Haag. Wij zijn werkzaam in de regio Den Haag, waaronder ook in Zoetermeer.

Uw schoonmaakbedrijf voor in Zoetermeer: J. Cleaning Service

Met ruim twaalf jaar ervaring als glazenwasser en schoonmaakbedrijf weet J. Cleaning Service wat het is om uw ramen, maar ook uw kantoorpand schoon te maken. Dit doen wij onder andere in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en omstreken. Bij het schoonmaken maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Een voorbeeld hiervan is het Tuckerpole systeem bij het glazenwassen, waarmee tot 15 meter hoog de ramen gewassen kunnen worden. Bij al onze technieken en werkzaamheden houden wij rekening met het milieu.

Heeft u last van spinnen rondom of in uw huis of kantoor? Dan kunt u ook bij J. Cleaning Service terecht. Wij verwijderen door middel van een ragebol de spinnenwebben en nesten van het te behandelende pand, waarna wij een milieuvriendelijk middel gebruiken waardoor het gebouw webvrij blijft. Ook voor het verwijderen van graffiti of andere soorten van de muren kunt u bij ons schoonmaakbedrijf in Zoetermeer terecht.

Doordat wij een klein bedrijf zijn, is er alle tijd voor de klant en zijn ook onze prijzen aantrekkelijk en betaalbaar voor een ieder. Afspraak is bij ons een afspraak. Daarnaast staan wij garant voor kwaliteit en de hoge mate van flexibiliteit. J. Cleaning Service werkt regionaal in Den Haag en omstreken. Ook voor grotere opdrachten in de provincie Zuid Holland is J. Cleaning Service beschikbaar. Direct het schoonmaken van uw gebouw regelen? Bel naar 06 – 270 359 43.

Vraag een offerte aan

Wij komen spoedig met een reactie

Neem contact met ons op